De la proiect la realitate, acum în 12 rate cu dobândă 0%

În perioada 1 august – 30 septembrie, beneficiezi de 12 rate, dobândă 0% la cumpărături de peste 3.000 de lei, valabil pentru toate produsele din magazinele Leroy Merlin.

A venit momentul în care îți poți duce planurile până la capăt fără să mai faci prea multe socoteli!

Nu trebuie să economisești prea mult ca să poți bifa toate ideile pe care le ai în minte!

Avantaje card de cumpărături Oney:

 • 0 lei comision de emitere card
 • 0 lei comision activare card
 • 5 lei comision lunar de administrare, doar pe perioada de derulare a ratelor
 • Aprobare pe loc, pleci cu produsele acasă în aceeași zi
 • Limită de credit, minim 400 lei

  Ce documente trebuie prezentate:

  • Cartea de identitate
  • În situații excepționale, în cazul anumitor categorii pentru care nu se poate verifica venitul in baza de date ANAF pot fi necesare și alte documente

  Fie că vorbim de renovarea unei singure camere sau a întregii locuințe, fie că vrei să scapi de mobila veche sau să îți decorezi grădina, le poți achita pe toate cu cardul de cumpărături Oney! 

  Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.000 de lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este de 255 lei, dobândă fixă aplicată la sold este 0%, DAE, 3,18% și valoare totală plătibilă 3.060 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 3.000 de lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, str. Clucerului, nr. 78-80, sector 1, București, România J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Ofertă valabilă până la 30.09.2019.

  Completează formularul de mai jos și vei fi contactat de unul dintre colegii noștri!

  Copyright © Oney Finances SRL All Rights Reserved.
  Dezvoltat de: aicontrol.ro